Trygt levende Melhus

Vi drømmer om et ‘Trygt og levende Melhus’.

Tre grunner til å stemme på Senterpartiet:

1. Vi hører på deg.
2. Vi forandrer.
3. Sammen for andre.

Min grunnfilosofi er at vi må bry oss enda mer, – alle sammen. #trygtlevendemelhus

Publisert av Senterpartiet i Melhus Mandag 19. august 2019

Jorid drømmer 

Stolt av hembygda mi – vakre Melhus med sin rike historie, fylt av uante muligheter for vekst og utvikling. 

Jeg er imponert og stolt over alt arbeid som legges ned i frivillige lag og organisasjoner hver eneste dag for å skape en enda bedre kommune å bo og vokse opp i.

Jeg er imponert og stolt over alle næringsdrivende og bønder som dag ut og dag inn står opp for å skape verdier med kreativitet og lidenskap.

Jeg er imponert og stolt over alle som hver dag og natt holder hjulene i sving i kommunens tjenestetilbud fra vugge til grav – slik at vi andre får leve gode og trygge liv.

Det er sammen vi skaper det samfunnet vi vil leve i.

SENTERPARTIET TAR FOLK PÅ ALVOR

Vi lytter til ungdommen – og tar de på alvor. Vi lytter til de eldre – og hører hva de tenker. Vi tar næringslivet på alvor – og vil legge til rette for vekst, nyskaping og utvikling i hele kommunen. Vi vil høre på deg. Vi vil forandre – skape og tenke nytt.

Og dette gjør vi sammen for andre. Det er sammen vi forandrer – og tar drømmene på alvor. Vi legger til rette for at innbyggerne skal leve sitt liv i Melhus.

Senterpartiet skaper gode nærmiljø, vi vil bygge samfunnet nedenfra. Vi vil ha et samfunn med frie selvstendige mennesker med tro på egne evner, som tar ansvar for eget liv, for felleskapet, natur og miljø.

Bruk din stemme og stem på hvem DU mener skal være din ordfører de neste 4 år. Jeg er klar og gleder meg om jeg får DIN tillit.

Det er DU som bestemmer 9. september. Godt valg!

Jorid Oliv Jagtøyen

#stoltavbygdami

Trygt for alle

Også for SP Trixie

Design, foto og identitet: Dynamis Design Melhus.